oos-boyoviki-shist-raziv-obstrilyali-ukrayinski-pozitsiyi-5

ООС: бойовики шість разів обстріляли українські позиції

 • 13028 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. З початку доби бойовики 6 разів обстріляли українські позиції зі станкових протитанкових і ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а також випустили 1 протитанкову керовану ракету. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України полковник Максим Праута, передає УНН.

"Щодо обстановки упродовж поточної доби станом на 12.30. Уночі та під ранок російсько-окупаційні війська зі станкових і ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї з боку Докучаєвська двічі відкривали вогонь по захисниках Новотроїцького", - повідомив Праута.

Він зазначив, що з такого ж озброєння після 7-ї ранку противник пів години обстрілював опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил неподалік Широкиного.

Близько 11-ї години окупанти з гранатометів різних систем та стрілецької зброї вели вогонь на підступах до Мар’їнки, а також випустили 4 міни 120-го калібру по наших позиціях в районі Оріхового.

Крім того, після тривалого періоду тиші обліковано ворожий обстріл поблизу населеного пункту Щастя, де противник випустив 1 протитанкову керовану ракету.

"Втрат з нашого боку немає", - додали у Міноборони.

Нагадаємо, що 4 лютого збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП