oos-boyoviki-shist-raziv-porushili-tishu-ye-poraneniy

ООС: бойовики шість разів порушили "тишу", є поранений

 • 12054 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. Упродовж минулої доби, 2 грудня, на сході України з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню, два з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Один український військовий дістав поранення. Про це повідомив пресцентр ООС, інформує УНН.

Деталі

Збройні формування Російської Федерації і далі обстрілюють позиції Збройних сил України, ігноруючи домовленості, які уклали 22 липня 2020 року в межах Тристоронньої контактної групи.

У напрямку Новолуганського окупанти здійснили обстріл із мінометів калібру 82 мм та ручних протитанкових гранатометів. У бік Широкиного вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік Красногорівки російські найманці застосували міномети калібру 120 мм. Біля Водяного, що на Приазов’ї, вели вогонь із станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі Катеринівки, що на Луганщині, обстріли здійснювали із гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Поблизу Світловодська окупанти обстріляли українські позиції зі стрілецької зброї.

Один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Стан його здоров’я задовільний.

Щоб припинити обстріли, українські військові відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

3 грудня станом на 7:00 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Українські Національні Новини

Суспільство