oos-boyoviki-tri-razi-vidkrivali-vogon-zi-striletskoyi-zbroyi-ta-granatometiv

ООС: бойовики три рази відкривали вогонь зі стрілецької зброї та гранатомету

 • 9259 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики три рази порушили режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Від початку поточної доби, 21 вересня, збройні формування Російської Федерації тричі порушили домовленості, досягнуті 22 липня в рамках Тристоронньої контактної групи", - повідомили у пресцентрі.

Так, неподалік Мар’їнки ворог провокував наших військових пострілами зі стрілецької зброї, а згодом здійснив три постріли з гранатомета, пристосованого для використання мін ПОМ-2.

Неприцільний вогонь зі стрілецької зброї у бік наших позицій зафіксовано поблизу населеного пункту Водяне.

Військовослужбовці Об’єднаних сил вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат унаслідок ворожих пострілів немає.

Також повідомляється, що належно свої завдання за призначенням у районі проведення операції виконують підрозділи й інших складових сил оборони.

Так, рятувальники Об’єднаних сил, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років, проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Упродовж доби вони відремонтували 3 будинки, на 8 об’єктах роботи ще тривають.

Окрім того, саперами ДСНС розміновано майже 2 гектари території у прифронтовому районі та передано на знищення 14 знайдених вибухонебезпечних предметів.

"Перебуваючи в готовності до адекватного реагування на будь-які підступні та провокативні дії противника, підрозділи Об’єднаних сил повністю контролюють ситуацію", - зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, за минулий тиждень на Донбасі знешкоджено майже 500 вибухонебезпечних предметів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП