oos-boyoviki-trichi-obstrilyali-ukrayinski-pozitsiyi-6

ООС: бойовики тричі обстріляли українські позиції

 • 14406 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сила на Донбасі бойовики три рази порушили режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

Цитата: 

"Протягом поточної доби, 5 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано три порушення режиму припинення вогню", - повідомили у пресцентрі.

Деталі

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", неподалік Новомихайлівки противник відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Також, поблизу цього населеного пункту було зафіксовано проліт БПЛА противника з перетином лінії розмежування, яким здійснено дистанційне мінування позицій Об’єднаних сил міною ПОМ-2.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російсько-окупаційні війська здійснили прицільний обстріл в бік українських позицій з автоматичного станкового гранатомета в районі населеного пункту Богданівка.

Як наголосили в пресцентрі, про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед українських захисників немає.

Крім того, у районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні сапери ДСНС розмінували майже 6 гектарів території та передали на знищення 153 вибухонебезпечних предмети.

"Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами", - зазначили в штабі ООС.

Доповнення 

4 лютого в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню.

Українські Національні Новини

Політика