oos-boyoviki-trichi-porushili-rezhim-tishi-4

ООС: бойовики тричі порушили режим тиші

 • 12511 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики три рази порушили режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Від початку поточної доби, 10 вересня, на ділянках відповідальності наших підрозділів зафіксовано три порушення повного і всеосяжного режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації", - повідомили у пресцентрі.

Так, сьогодні, о 14.15, російсько-окупаційні війська відкрили вогонь зі стрілецької зброї по українських позиціях поблизу населеного пункту Шуми. Обстріл був прицільним та спрямованим на ділянку, де мала пройти зустріч представників СЦКК та ОБСЄ, і де були надані гарантії безпеки.

"Завдяки оперативності українських розвідників, дії збройних формувань Російської Федерації були спрогнозовані завчасно, тому швидко вдалося убезпечити не тільки військовослужбовців Об’єднаних сил, а й представників СЦКК та ОБСЄ", - додали в штабі.

Окрім того, ворог здійснив постріли зі стрілецької зброї в бік наших позицій в районі Золотого та Золотого-5, застосувавши трасуючі кулі для підпалу трави.

"Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає. Підрозділи Об’єднаних сил пильно спостерігають за ворогом і готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки", - зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, безпілотники ОБСЄ помітили три міномети та дві буксируваних гаубиці біля населених пунктів на Донбасі. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП