oos-boyoviki-vidkrivali-vogon-iz-granatometiv-bilya-lebedinskogo

ООС: бойовики відкривали вогонь із гранатометів біля Лебединського

 • 20697 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики один раз порушили режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на штаб ООС.

Цитата: 

"Російсько-окупаційні війська продовжують здійснювати обстріли позицій українських захисників з метою подальшого звинувачення у порушенні режиму припинення вогню. З початку цієї доби зафіксовано 1 обстріл з боку російських окупантів", - повідомили у штабі.

Деталі 

Поблизу населеного пункту Лебединське найманці вели вогонь по наших позиціях зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

Як наголосили в штабі ООС, на обстріл противника українські захисники відкрили вогонь у відповідь. Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України немає. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Крім того, до операції Об’єднаних сил долучено й інші складові сил оборони, які виконують завдання за призначенням. Зокрема, піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували близько 2-х гектарів території та передали на знищення 57 вибухонебезпечних предметів.

Доповнення 

6 червня в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 7 разів порушували режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Політика