oos-boyoviki-visim-raziv-obstrilyali-ukrayinski-pozitsiyi-1

ООС: бойовики вісім разів обстріляли українські позиції

 • 9570 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Станом на 18:00 незаконні збройні формування вісім разів порушували режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр штабу ООС.

"Від початку доби ворог вісім разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції наших підрозділів з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

За даними штабу, всі обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід".

Тут бойовики відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил біля села Водяне – з артилерійських систем калібру 122 мм, чотири рази поблизу населеного пункту Піски – з мінометів калібру 82 мм та протитанкових ракетних комплексів, біля міста Мар'їнка – зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, в районі населеного пункту Новотроїцьке – з автоматичних станкових гранатометів, поблизу села Гнутове – з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Втрат серед українських військовослужбовців немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою", - зазначили у штабі ООС.

Нагадаємо, минулої доби, 28 травня, бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП