oos-boyoviki-visim-raziv-obstrilyali-ukrayinski-pozitsiyi

ООС: бойовики вісім разів обстріляли українські позиції

 • 10182 переглядiв

КИЇВ. 6 травня. УНН. З початку цієї доби в районі проведення операції Об’єднаних сил ворог вісім разів обстріляв українські позиції. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр штабу ООС.

"Від початку доби ворог вісім разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів з 120 мм мінометів, озброєння бойових машин піхоти та великокаліберних кулеметів",- йдеться в повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" ворог п'ять разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: з станкових протитанкових гранатометів – біля селища міського типу Талаківка; чотири рази з великокаліберних кулеметів - поблизу населених пунктів Мар'їнка, Гранітне, Талаківка і Лебединське.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил тричі: двічі з 120 мм мінометів та озброєння бойових машин піхоти – поблизу села Новозванівка; з 120 мм мінометів – біля населеного пункту Троїцьке", - зазначається в повідомленні.

Втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, новим командувачем Операції Об'єднаних сил став Олександр Сирський.

Українські Національні Новини

Суспільство