oos-boyoviki-vzhe-chotiri-razi-obstrilyali-ukrayinski-pozitsiyi

ООС: бойовики вже чотири рази обстріляли українські позиції

 • 9898 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. З початку цієї доби, станом на 12:00, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано чотири факти недотримання бойовиками режиму припинення вогню. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України полковник Олександр Мотузяник, передає УНН.

"Станом на 12:00 сьогодні, в районі проведення операції Об’єднаних сил обліковано чотири факти недотримання російсько-окупаційними військами режиму припинення вогню", - сказав Мотузяник.

За його даними, усі сьогоднішні збройні провокації з боку противника фіксувалися на луганському напрямку.

Зокрема, під ворожим вогнем з піхотної зброї цієї ночі та вранці перебували оборонні укріплення наших підрозділів біля н.п. Новолуганське, Південне та Світлодарськ. Ворог вів вогонь переважно з автоматичних гранатометів. Водночас, під час ранкового обстрілу позицій українських військ біля Новолуганського ворог випустив з напрямку Доломітного дві міни 82-го калібру.

"Тричі з початку поточної доби військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил відповідали противнику вогнем з піхотної зброї, демонструючи ворогу готовність до будь-яких його дій. Станом на зараз ситуація стабільна і повністю контрольована нашими військами. Бойових втрат у лавах Збройних Сил України з початку поточної доби немає", - проінформував Мотузяник.

Нагадаємо, 12 жовтня бойовики 23 рази порушили режим припинення вогню. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП