oos-boyoviki-zdiysnili-shist-obstriliv

ООС: бойовики здійснили шість обстрілів

 • 7540 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. З початку цієї доби в районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики шість разів обстріляли українські позиції. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр штабу ООС.

"Від початку доби ворог шість разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив шість обстрілів позицій Об'єднаних сил: поблизу Миколаївки з напрямку Докучаєвська – з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемету; поряд Широкиного з напрямку Саханки – зі стрілецької зброї; околиці Мар'їнки з напрямку Олександрівки – зі станкового протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету; неподалік Водяного з напрямку Азова – зі станкового протитанкового гранатомету.

"В районі населеного пункту Павлопіль з напрямку Верхньошироківського – з автоматичного гранатомету; поблизу Богданівки з напрямку Петрівського – з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї", - зазначається в повідомленні.

Також, повідомляється, що внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських військових не зафіксовано.

Нагадаємо, за даними розвідки, бойовики на Донбасі використовують об’єкти цивільної інфраструктури для розміщення боєприпасів, а адміністративні будівлі, будівлі нефункціонуючих шкіл, дитячих садків тощо, та будинки місцевих жителів - для розміщення особового складу та обладнання вогневих позицій.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП