oos-boyoviki-znovu-trichi-porushili-rezhim-tishi-na-donbasi

ООС: бойовики знову тричі порушили режим "тиші" на Донбасі

 • 13898 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Збройні формування Російської Федерації продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи. Від початку доби російські бойовики тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі із застосуванням забороненого озброєння. Про це інформує пресцентр штабу ООС, передає УНН.

Цитата

“Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння”, - інформують у штабі.

Деталі

Наголошується, що один з ворожих обстрілів був проведений в напрямку Новозванівки. Бойовики вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Також поблизу Мар'їнки окупаційні війська здійснили обстріл з мінометів калібру 120 мм.

Крім того, у бік Катеринівки російські найманці відкривали вогонь з підствольних і автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити обстріли. Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.

Додамо

Упродовж минулої доби, 23 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Українські Національні Новини

Суспільство