oos-boyoviki-zrobili-odne-distantsiyne-minuvannya-ukrayinskikh-pozitsiy

ООС: бойовики зробили одне дистанційне мінування українських позицій

 • 15763 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі було зафіксовано одне порушення домовленностей, які вступили в силу 27 липня 2020 року, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

Цитата:

"Протягом поточної доби, 7 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню", - повідомили у пресцентрі.

Деталі

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", неподалік населеного пункту Луганське збройні формування Російської Федерації здійснили дистанційне мінування місцевості мінами ПОМ-2 біля наших позицій.

Як наголосили в пресцентрі, про факт порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед наших захисників немає.

Крім того, у районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні сапери ДСНС розмінували майже 4 гектари території та передали на знищення 65 вибухонебезпечних предметів.

"Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами", - зазначили в штабі ООС.

Доповнення 

6 лютого в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано тринадцять порушень режиму припинення вогню.

Українські Національні Новини

Політика