oos-do-obidu-tri-vorozhikh-obstrili

ООС: до обіду три ворожих обстріли

 • 10292 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. З початку поточної доби до опівдня на Донбасі зафіксовано три ворожих обстріли, втрат від початку цієї доби немає. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає УНН.

"Від початку поточної доби, станом на 12:00 сьогодні, 3 листопада, в районі відсічі та стримування російської агресії у Донецькій та Луганській областях зафіксовано три ворожі збройні провокації на луганському напрямку", - вказав він.

Так, з його слів, від початку доби під ворожим вогнем з піхотної зброї перебували українські оборонні позиції біля Новолуганського, Хутора Вільного, а також в районі села Луганське. "Російсько-окупаційні війська вели обстріли з автоматичних та ручних гранатометів та стрілецької зброї. Двічі наші захисники вимушено відкривали вогонь у відповідь, аби змусити противника припинити обстріли", - додав Мотузяник.

"Станом на цю мить ситуація повністю контрольована українськими підрозділами зі складу Об’єднаних сил, втрат від початку цієї доби немає", - зазначив він.

Окрім того, речник МОУ повідомив, що вчора внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув, але двоє військовослужбовців Збройних сил України дістали поранення, зараз їм надається медична допомога у військових госпіталях.

Нагадаємо, 2 листопада бойовики 15 разів обстрілювали українські позиції в зоні ООС.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП