oos-minuloyi-dobi-boyoviki-shist-raziv-porushili-rezhim-tishi

ООС: минулої доби бойовики шість разів порушили "режим тиші"

 • 16540 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. Минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

Цитата: 

"Протягом минулої доби, 22 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню", - повідомили у пресцентрі. 

Деталі

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" біля Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь в бік українських позицій з підствольного гранатомета. А в районі населених пунктів Новоселівка-2 та Авдіївка збройні формування РФ застосовували стрілецьку зброю. Також, неподалік Опитного окупанти вели вогонь з автоматичного станкового гранатомета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поруч з Новолуганським, було зафіксовано роботу ворожого снайпера. Поблизу Шумів російсько-окупаційні війска випустили декілька черг зі стрілецької зброї.

Як наголосили в пресцентрі, про факт порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед наших захисників немає.

"Від початку поточної доби, 23 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами", - зазначили в штабі ООС.

Варто нагадати

Діюча голова ОБСЄ, міністерка закордонних справ Королівства Швеція Анн Лінде в межах візиту до району проведення операції Об’єднаних сил, запевнила про повну підтримку України на шляху до миру.

Українські Національні Новини

Політика