oos-okupanti-sim-raziv-porushili-rezhim-tishi

ООС: окупанти сім разів порушили режим тиші

 • 10844 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Впродовж поточної доби на Сході України бойовики сім разів відкривали вогонь. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр операції Об'єднаних сил.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 7 разів порушили режим припинення вогню", - йдеться в повідомленні.

Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 1 обстріл позицій Об'єднаних сил, з СПГ та великокаліберних кулеметів, неподалік Березового.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські окупаційні війська здійснили 6 обстрілів наших позицій:
- двічі поблизу Новолуганського – з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї;
- неподалік Луганського з напрямку Доломітного – з великокаліберних кулеметів;
- два рази біля Золотого-4 (поза межами ділянки розведення) – з підствольних гранатометів та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно;
- поблизу Травневого – зі стрілецької зброї і станкових та ручних протитанкових гранатометів.

"Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано", - повідомили у пресцентрі.

Нагадаємо, 26 жовтня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 21 раз порушили режим припинення вогню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі бойовики обстріляли безпілотник ОБСЄ

Українські Національні Новини

Кримінал та НП