oos-okupanti-zalyakuyut-sposterigachiv-obse

ООС: бойовики залякують спостерігачів ОБСЕ

 • 7326 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Бойовики окупованого Донбасу пригрозили представникам Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ, що збиватимуть безпілотники організації. Про це повідомляє прес-центр ООС з посиланням на повідомлення української сторони в СЦКК, передає УНН

"Так, за даними звіту СММ ОБСЄ, який опубліковано 21.01.2019 року, 20 січня при здійсненні контрольного польоту БПЛА над районами Луганської області тимчасово непідконтрольними владі України неподалік від селища Софіївка члени патруля Місії втратили з ним зв’язок", - повідомили в ООС.

Так, перебуваючи на місця запуску безпілотника, спостерігачі зафіксували прибуття вантажівки з номерними знаками військового типу, на борту якої знаходилися двоє озброєних людей.

"Один із чоловіків вийшов з вантажівки та повідомив спостерігачам про те, що згідно з вказівками, отриманими від його командирів, якщо хтось із членів російсько-окупаційних військ побачить у польоті БПЛА СММ, квадрокоптер буде збитий. Після таких погроз патруль залишив зазначений район", - повідомили у прес-ценрі.

Як повідомляв УНН, за день до цього, при здійсненні контрольного польоту над районами Донецької області тимчасово непідконтрольними владі України неподалік від міста Іловайськ БПЛА СММ дальнього радіуса дії тимчасово втратив сигнал GPS. За оцінкою спостерігачів Місії порушення в роботі сталося, по всій видимості, через глушіння з боку окупантів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП