oos-pid-avdiyivkoyu-poraneno-biytsya-na-luganschini-smertelne-vluchannya-vorozhoyi-mini-u-vantazhivku

ООС: під Авдіївкою поранено бійця, на Луганщині смертельне влучання ворожої міни у вантажівку

 • 12621 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Сьогодні, 21 травня, у зоні ООС через ворожий вогонь з гранатометів неподалік Авдіївки один український військовий отримав осколкове поранення, на Луганщині внаслідок влучання міни у вантажний автомобіль загинув український захисник, ще один отримав поранення та ще четверо – бойові травмування. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресцентр ООС.

"Сьогодні, 21 травня, вкотре проігнорувавши мирні домовленості, збройних формувань Російської Федерації відкрили вогонь з гранатометів різних систем по позиціях Об’єднаних сил неподалік Авдіївки. Внаслідок обстрілу один український захисник отримав осколкове поранення. Воїну надали першу медичну допомогу та оперативно евакуювали до лікувального закладу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, українські військовослужбовці застосували чергові вогневі засоби та "дали чітко зрозуміти ворогові, що за такі агресивні дії його чекає жорстка та невідворотна відповідь". Втрати окупантів уточнюються.

Водночас на Луганщині сьогодні, 21 травня, "внаслідок влучання міни 120 калібру в вантажний автомобіль загинув мужній український захисник".

"Також один військовослужбовець отримав поранення та ще четверо – бойові травмування. Постраждалих воїнів було доставлено до лікувального закладу та надано належну медичну допомогу", - зазначили у штабі, додавши, що для придушення вогню противника підрозділи Об’єднаних сил застосували наявне озброєння. Втрати загарбників уточняються.

Раніше стало відомо, що в Луганській області загинув командир батальйону "Луганськ-1", ще троє поранені.

Нагадаємо, з початку доби бойовики 3 рази обстріляли українські позиції, є загиблий і поранені.

Українські Національні Новини

Суспільство