oos-pidozryuvaniy-u-vbivstvi-khotiv-vstupiti-do-lav-boyovikiv

ООС: підозрюваний у вбивстві хотів вступити до лав бойовиків

 • 5365 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Протягом минулого тижня на Донбасі за підозрою в порушенні законодавства України затримали 11 осіб, зокрема підозрюваного у вбивстві, який хотів вступити у лави НЗФ.  Про це у Facebook повідомляє прес-служба Операції об’єднаних сил, передає УНН.

"Загалом, минулого тижня, в районі проведення операції Об’єднаних сил на блокпостах військовослужбовцями Національної гвардії перевірено майже 12 тисяч автомобілів та близько 20 тисяч громадян. За підозрою в порушеннях законодавства України 11 осіб затримано.

Через контрольні пункти в’їзду-виїзду на підконтрольну Україні територію прослідувало майже 18 тисяч осіб та більше 2 тисяч транспортних засобів", - йдеться у повідомленні.

Також на околиці населеного пункту Тарамчук було затримано підозрюваного у вбивстві громадянина України, який в незаконний спосіб намагався перетнути лінію розмежування для вступу в ряди НЗФ.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу незаконних збройних формувань українських позицій на лінії розмежування на Сході України протягом сьогоднішнього дня зазнали поранення двоє наших військовослужбовців.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП