oos-porushennya-rezhimu-tishi-z-boku-boyovikiv-ne-zafiksovano-1

ООС: порушення "режиму тиші" з боку бойовиків не зафіксовано

 • 11060 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики не порушували режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Від початку поточної доби, 11 вересня, на ділянках відповідальності наших підрозділів порушень домовленостей, досягнутих 22 липня 2020 року, не зафіксовано. На усіх ділянках відповідальності українських підрозділів режим тиші зберігається повною мірою", - повідомили у пресцентрі.

Також додається, що у районі проведення операції належно виконують завдання підрозділи ДСНС Об’єднаних сил. Зокрема, сапери розмінували понад 10 гектарів території у прифронтовому районі та передали на знищення 42 знайдених вибухонебезпечних предмети.

Окрім цього, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. За минулу добу вони відремонтували 10 будинків, на 33 об’єктах роботи ще тривають.

"Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається стабільною та повністю контролюється українськими захисниками", - зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, 10 вересня, збройні формування Російської Федерації три рази порушили "режим тиші".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП