oos-sogodni-po-vsiy-liniyi-frontu-sposterigalasya-tisha

ООС: сьогодні по всій лінії фронту спостерігалася тиша

 • 13691 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. З початку поточної доби і до 17 години на Донбасі не зафіксовано ворожих порушень "режиму тиші". Про це йдеться у вечірньому зведенні пресцентру ООС, передає УНН.

"Ситуація у районі проведення операції Об’єднаних сил повністю контрольована українськими захисниками. Дотримуючись режиму припинення вогню, наші військовослужбовці продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням. Від початку поточної доби, 12 вересня, на ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано. По всій лінії фронту спостерігалася тиша", - повідомили у штабі.

Вказано, що у районі проведення операції належно виконують завдання інші складові сил оборони. Зокрема, "підрозділи ДСНС Об’єднаних сил залучені до ліквідації загоряння сухої трави в районі населеного пункту Кримське, що на Луганщині".

"Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника", - додали у штабі.

Нагадаємо, в ОПУ заявили, що режим припинення вогню на Донбасі буде продовжуватися попри спроби його зірвати.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП