oos-sogodni-vzhe-pyat-vorozhikh-obstriliv

ООС: сьогодні вже п'ять ворожих обстрілів

 • 12099 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. З початку доби бойовики 5 разів обстріляли українські позиції на Донбасі, зокрема, район Оріхового, що розташоване неподалік від однієї з ділянок розведення. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"Від початку поточної доби, за наявною станом на 12:00 інформацією, російсько-окупаційні війська вже 5 разів порушували режим тиші на лінії бойового зіткнення, щоразу застосовуючи заборонені мінськими угодами зразки озброєння", - зазначив він.

Як зазначають у Мінобороні, після 6:50 ранку ворог випустив 8 мін калібру 82 мм по нашим оборонцям Зайцевого.

Повідомляється, що з 8:15 протягом понад півгодини, з напрямку від села Спартак окупанти здійснили постріл з протитанкового ракетного комплексу (ПТРК), випустили 7 мін калібру 82 мм та вели вогонь зі стрілецького озброєння по нашим захисникам Авдіївки. Також о 9:30, протягом 20 хвилин від Голубівського російсько-окупаційній війська випустили 10 мін 120-го калібру по позиціях наших воїнів в районі Новотошківського.

"Двічі сьогодні у ворожих прицілах були наші мужні захисники н.п. Оріхове. Після 9:50 від н.п. Голубівське окупанти здійснили 4 постріли з артилерії калібру 122 мм, та з 10:00 від Золотого-5 ворог випустив 2 міни калібру 82 мм", - додає Гуцуляк.

Він наголосив, що підрозділи Об’єднаних сил, застосовуючи легке піхотне озброєння, адекватно придушували ворожу збройну активність. Заборонені зразки озброєння наші українські воїни не застосовують.

"За наявною інформацією, бойових втрат від початку поточної доби серед наших героїв-захисників немає", - підсумував він.

Нагадаємо, 4 березня збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП