oos-sogodni-vzhe-visim-vorozhikh-obstriliv-ye-poraneniy

ООС: сьогодні вже вісім ворожих обстрілів, є поранений

 • 11414 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. З початку поточної доби на Донбасі зафіксовано вісім ворожих обстрілів, три з них - неподалік Золотого-4 з напрямку Золоте-5, у лавах українських військових є один поранений. Про це УНН повідомили у пресцентрі ООС.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 8 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - повідомили у штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано 3 обстріли противником наших позицій, ОТУ "Північ" - 5 обстрілів позицій. Зокрема, тричі неподалік Золотого-4 з напрямку Золоте-5 – з гранатометів, мінометів калібру 120 і 82 мм, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

"Впродовж поточної доби внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил зазнав поранення", - додали у штабі.

Нагадаємо, бойовики збільшили інтенсивність обстрілів на Приазов’ї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП