oos-u-novorichnu-nich-boyoviki-6-raziv-porushili-rezhim-tishi

ООС: у новорічну ніч бойовики 6 разів порушили "режим тиші"

 • 13515 переглядiв

КИЇВ. 1 січня. УНН. У новорічну ніч бойовики порушили 6 разів режим припинення вогню на Донбасі поблизу Авдіївки, Водяного, Золотого-4 та Новолуганського. Про це повідомляє пресцентр ООС, інформує УНН.

"Від початку поточної доби, 1 січня, у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню. Так..., неподалік населеного пункту Авдіївка, збройні формування Російської Федерації тричі відкривали вогонь в бік українських позицій з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. На цьому ж напрямку, у районі населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї ворог відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поблизу населеного пункту Золоте-4 противник вів вогонь у бік наших позицій з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета, а неподалік Новолуганського – зі стрілецької зброї.

"Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає. Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами", - додали в ООС.

Вказується, що протягом минулої доби, 31 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню.

Як повідомлялося раніше в УНН, на Донбасі вибухом поранило чоловіка.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ООС: у новорічну ніч бойовики 6 разів порушили "режим тиші"

     • 13515 переглядiв

    В Україні вже понад 1,064 млн випадків COVID-19, за добу - 9 432

     • 16688 переглядiв

    В Афінах біля будівлі поліції пролунав вибух

     • 14079 переглядiв