oos-vid-pochatku-dobi-boyoviki-4-razi-porushili-rezhim-tishi

ООС: від початку доби бойовики 4 рази порушили "режим тиші"

 • 10267 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Від початку поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню поблизу Авдіївки, Верхньоторецького та Луганського, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Від початку поточної доби, станом на 12.00, збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у період з 5:00 по 7:00, російські окупаційні війська двічі обстріляли позицій українських захисників неподалік Луганського, використовуючи 82-мм міномети, станкові протитанкові та автоматичні станкові гранатомети, а також великокаліберні кулемети.

Також на Донецькому напрямку, з гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру противник обстріляв наші позиції поблизу Верхньоторецького, а згодом в районі Авдіївки застосував ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

"На всі ворожі обстріли, українські військові оперативно та жорстко відповідали з наявних вогневих засобів. Втрати противника уточнюються. За наявною інформацією, з початком поточної доби, бойових втрат серед українських захисників, немає", - резюмували в ООС.

Як повідомлялося раніше в УНН, РФ поставляє до тимчасово окупованих територій України озброєння та військову техніку.

Українські Національні Новини

Політика