oos-vorozhimi-obstrilami-poraneno-ukrayinskogo-viyskovosluzhbovtsya

ООС: ворожими обстрілами поранено українського військовослужбовця

 • 9244 переглядiв

КИЇВ. 13 січня. УНН. Представники незаконних збройних формувань десять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі. У результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець ЗСУ отримав поранення. Про це повідомляє УНН з посиланням на зведення, опубліковане прес-центром штабу Операції об'єднаних сил. 

"Протягом поточної доби, у період з 00:00 до 18:00, противник десять разів обстріляв позиції наших військ", – йдеться в повідомленні.

Так, за даними штабу, в смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" бойовики двічі відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї по позиціях в районі населеного пункту Красногорівка, двічі з гранатометів та стрілецької зброї - поблизу міста Авдіївка, тричі з гранатометів та великокаліберних кулеметів - в районі селища Піски, гранатометів та стрілецької зброї - поблизу селища Лебединське.

А в смузі дії оперативно-тактичного угрупування "Північ" НЗФ обстріляли позиції українських військовослужбовців з гранатометів в районі населеного пункту Новгородське, з БМП-2, великокаліберних кулеметів - в районі селища Новотошківське.

Як повідомили у штабі, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець ООС отримав поранення.

"Незважаючи на погіршення погодних умов, українські військові продовжують надійно контролювати дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", – запевнили в ООС.

Нагадаємо, бойовики в черговий раз обстріляли безпілотник СММ ОБСЄ – цього разу в Донецькій області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП