oos-z-pochatku-dobi-z-boku-boyovikiv-zafiksovano-odin-fakt-porushennya-rezhimu-tishi-1

ООС: з початку доби з боку бойовиків зафіксовано один факт порушення "режиму тиші"

 • 13250 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. В зоні ООС з початку доби, станом на 12:00, зафіксовано один гранатоментний обстріл поблизу Катеринівки. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України капітан Михайло Шаравара, передає УНН.

"Від початку поточної доби, станом на 12 годину, противник один раз порушив режим припинення вогню. Одразу після опівночі, російські окупаційні війська здійснили неприцільний обстріл із підствольного гранатомета неподалік Катеринівки, що на Луганському напрямку. Бойових втрат серед підрозділів Об’єднаних Сил немає", - зазначили у штабі ООС.

Проте, за повідомленням штабу операції, унаслідок необережного поводження з гранатою у районі Новотошківського загинув один військовослужбовець. Обставини з’ясовуються. На місці події працює керівний склад бригади та робоча група військової служби правопорядку ЗС України.

Як повідомлялося раніше в УНН, згідно ранкового зведення, від початку доби бойовики 1 раз порушили "режим тиші", один військовий підірвався на гранаті.

Українські Національні Новини

Політика