oos-z-pochatku-dobi-z-boku-boyovikiv-zafiksovano-odin-fakt-porushennya-rezhimu-tishi

ООС: з початку доби з боку бойовиків зафіксовано один факт порушення "режиму тиші"

 • 13784 переглядiв

КИЇВ. 22 серпня. УНН. Станом на 17:30 з початку поточної доби бойовики здійснили один постріл з ручного протитанкового гранатомета по захисниках Мар’їнки. Про це повідомляється у вечірньому зведенні щодо ситуації в районі проведення ООС, інформує УНН.

"Станом на 17:30 22 серпня 2020 року у районі відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій і Луганській областях ситуація залишається повністю контрольованою українськими воїнами. Від початку поточної доби у районі проведення операції Об’єднаних сил, зафіксовано 1 факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, противник здійснив один постріл з ручного протитанкового гранатомету біля Мар’їнки. Військовослужбовці Об’єднаних сил зброю у відповідь не застосовували", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на усіх інших ділянках відповідальності українських підрозділів "режим тиші" зберігався повною мірою. Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Як повідомлялося раніше в УНН, за даними штабу ООС, вчора на всіх ділянках фронту зберігався "режим тиші".

Українські Національні Новини

Політика