oos-za-den-sim-vorozhikh-obstriliv-viyskoviy-pidirvavsya-na-vibukhivtsi

ООС: за день сім ворожих обстрілів, військовий підірвався на вибухівці

 • 18222 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. З початку поточної доби на Донбасі зафіксовано сім ворожих обстрілів, один український військовий отримав поранення, підірвавшись на вибухівці. Про це УНН повідомляє з посиланням на вечірнє зведення пресцентру ООС.

"Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що п’ять обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Зокрема, двічі поблизу Мар’їнки – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; у районі Новомихайлівки – з мінометів калібру 120 мм противник випустив 9 мін; неподалік з Старогнатівкою – з автоматичного гранатомету та стрілецької зброї; поруч з Красногорівкою – зі станкового протитанкового гранатомету – 12 пострілів, а також вів вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив два обстріли по нашим позиціям. Зокрема, неподалік Кримського – з мінометів калібру 82 мм ворог випустив 10 мін; у районі населеного пункту Новолуганське – з мінометів калібру 82 мм ворог випустив 2 міни, а також вів вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Сьогодні, 22 лютого, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої один український захисник отримав поранення. Постраждалого оперативно було доставлено до медичного закладу та надана кваліфікована допомога", - додали у штабі.

Нагадаємо, біля Новотошківського ворог спробував прорватися через лінію зіткнення.

Українські Національні Новини

Суспільство