oos-za-minulu-dobu-7-vorozhikh-porushen-rezhimu-tishi-sogodni-sche-odne

ООС: за минулу добу 7 ворожих порушень "режиму тиші", сьогодні - ще одне

 • 12409 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. У зоні операції Об'єднаних сил на Донбасі за минулу добу, 8 лютого, зафіксовано сім порушень припинення вогню противником, з початку поточної доби - ще одне. Про це УНН повідомляє з посиланням на ранкове зведення прес-центру ООС.

"Протягом минулої доби, 8 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню", - йдеться у повідомленні.

Також вказано, що від початку поточної доби, 9 лютого, було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню.

"Бойових втрат серед наших воїнів немає", - додали у штабі.

Деталі

Як повідомили у пресцентрі ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" 8 лютого, неподалік населеного пункту Південне, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів, а також - з автоматичного станкового гранатомета.

У передмісті Авдіївки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", 8 лютого противник неодноразово вів вогонь в бік українських позицій з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. А неподалік Пісків та Водяного, що на Приазов'ї, крім стрілецької зброї окупанти застосували проти українських захисників ще й гранатомети.

"На прицільні обстріли збройних формувань Російської Федерації українські воїни надавали адекватну відповідь", - вказали у штабі.

9 лютого поблизу Пісків російсько-окупаційні війська відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

Реакція української сторони

Про факт порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Нагадаємо, 7 лютого на Донбасі бойовики чотири рази порушили "режим тиші", був поранений.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП