oos-zafiksovano-chotiri-obstrili-z-boku-boyovikiv-2

ООС: зафіксовано чотири обстріли з боку бойовиків

 • 13603 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

Цитата: 

"Протягом поточної доби, 22 січня, у районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню", - повідомили у пресцентрі.

Деталі 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", біля Водяного, що на Приазов'ї, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь в бік українських позицій з підствольного гранатомета. А в районі населених пунктів Новоселівка-2 та Авдіївка збройні формування РФ застосовували стрілецьку зброю.

Також, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поруч з Новолуганським, було зафіксовано роботу ворожого снайпера.

Як наголосили в пресцентрі, про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Серед українських воїнів бойових втрат немає.

"Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами", - зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, 21 січня на Донбасі бойовики сім разів порушили "режим тиші", один український військовий загинув.

Українські Національні Новини

Політика