oos-zafiksovano-odin-obstril-z-boku-boyovikiv-bilya-avdiyivki

ООС: зафіксовано один обстріл з боку бойовиків біля Авдіївки

 • 11372 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики один раз порушили режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Від початку поточної доби, 12 жовтня, у смугах відповідальності наших бригад зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації", - повідомили у пресцентрі.

Так, противник здійснив кілька неприцільних пострілів з ручного протитанкового гранатомета та підствольного гранатомета в районі населеного пункту Авдіївка. Ворожі постріли не становили загрози життю та здоров’ю наших воїнів, тому вогонь у відповідь вони не відкривали. Бойових втрат і поранень серед українських військовослужбовців немає. На інших ділянках по всій лінії розмежування спостерігається тиша. Порушень досягнутих мирних домовленостей не зафіксовано.

Крім того, у районі проведення операції належно виконують завдання й інші складові сил оборони. Так, у районах уздовж лінії розмежування сторін саперами ДСНС розміновано майже 5 з половиною гектарів території та передано на знищення 71 вибухонебезпечний предмет.

Відновлювальні роботи протягом минулого дня не проводились.

"Українські воїни продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки. У районі проведення операції ситуація залишається контрольованою підрозділами Об’єднаних сил", - зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, 11 жовтня, бойовики чотири рази порушили "режим тиші" на Донбасі.

Українські Національні Новини

Політика