oos-zafiksovano-shist-obstriliv-z-boku-boyovikiv-2

ООС: зафіксовано шість обстрілів з боку бойовиків

 • 10139 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Сьогодні збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети", - повідомили у пресцентрі. 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", поблизу Павлополя противник двічі відкривав вогонь з мінометів калібрів 120 мм та 82 мм. Окрім цього агресор застосував біля цього населеного пункту станкові протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік Хутора Вільного ворог чотири рази обстріляв наші позиції з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

"Наші воїни негайно відреагували на усі можливі загрози з боку загарбників та змусили противника припинити свої агресивні дії. Втрати окупантів уточнюються. На ділянках розведення № 1, № 2 та № 3 режим "Тиша" дотримувався. Від початку сьогоднішньої доби втрат серед наших оборонців внаслідок ворожих обстрілів немає. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою", - зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, 9 червня збройні формування Російської Федерації 16 разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП