operator-pivnichnogo-potoku-2-pochne-prokladati-trubi-u-vodakh-daniyi-v-nayblizhchi-tizhni

Оператор "Північного потоку - 2" почне прокладати труби у водах Данії в найближчі тижні

 • 11521 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Підготовчі роботи і прокладання труб газопроводу в водах Данії розпочнеться в найближчі тижні. Про це йдеться в повідомленні пресслужби оператора проекту "Північний потік - 2" Nord Stream 2 AG, передає УНН.

"Підготовчі роботи, такі як установка захисних бетонних подушок і облаштування кам'яної накидки в місцях перетину з існуючими об'єктами інфраструктури (кабелі і газопроводи), а також прокладання труб, що розпочнеться в найближчі тижні. Для будівництва датської секції будуть використані труби з логістичного терміналу в Мукрані на німецькому острові Рюген", - сказано в заяві.

Крім того, в компанії повідомили, що на сьогодні вже укладено понад 2100 км двох ниток газопроводу, прокладення труб завершено в водах Росії, Фінляндії та Швеції, а також здебільшого в водах Німеччини. Роботи на обох берегових ділянках наближаються до завершення.

Як повідомляв УНН, до 30 жовтня датське енергетичне агентство дало дозвіл на будівництво ділянки газопроводу "Північний потік-2", який проходить по континентальному шельфу Данії на південному сході від острова Борнхольм в Балтійському морі.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ЦВК звернулася до поліції через скандальний 198-й округ

     • 12997 переглядiв

    В.о. прем'єра Іспанії: Каталонія ніколи не буде незалежною

     • 10476 переглядiв

    У Раді працюють над розробкою медійного кодексу

     • 7790 переглядiв