oprilyudneni-rishennya-uyefa-schodo-litsenzuvannya-fk-finansovogo-fair-play-i-transferiv

Оприлюднені рішення УЄФА щодо ліцензування ФК, фінансового Fair Play і трансферів

 • 10545 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Виконавчий комітет УЄФА, у засіданні якого в режимі відеоконференції брав участь президент УАФ, член виконкому УЄФА Андрій Павелко, 18 червня затвердив низку тимчасових екстрених заходів. Про це інформує пресслужба асоціації, передає УНН.

Серед них, зокрема, враховуючи негативний вплив пандемії COVID-19 на фінансове становище ФК, додаток до правил ліцензування клубів і фінансового Fair Play.

"Ці заходи були розроблені й одностайно підтримані всіма учасниками екстреної робочої групи УЄФА з нормативно-правових та фінансових питань, до якої ввійшли представники УЄФА, асоціації європейських клубів, європейських ліг та профспілки гравців FIFPRO Europe", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється також, що термін для подання заявок на групові етапи єврокубкових турнірів-2020/2021 встановлено до 6 жовтня 2020 року.

У зв’язку із цим виконавчий комітет УЄФА закликав європейські асоціації узгоджено перенести закриття трансферного літнього вікна на 5 жовтня поточного року.

Як повідомлялося в УНН, за словами Павелка, головним пріорітетом для УАФ і УЄФА сьогодні, після поновлення чемпіонатів, є питання повернення вболівальників на трибуни.

Українські Національні Новини

Спорт