opublikovano-zakonoproekt-schodo-diyalnosti-sluzhbi-zovnishnoyi-rozvidki

Опубліковано законопроект щодо діяльності Служби зовнішньої розвідки

 • 18200 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. Законопроект про внесення змін до ЗУ "Про Службу зовнішньої розвідки України" щодо діяльності СЗР офіційно опубліковано у парламентській газеті "Голос України" від 7 серпня, передає УНН.

У законопроекті пропонується викласти нову редакцію Закону України "Про Службу зовнішньої розвідки України", врегулювати питання правового статусу СЗР, керівництва її діяльністю та загальної структури.

Також у законопроекті враховано зауваження та пропозиції Головного науково-експертного управління Апарату ВР. Так, визначено загальну структуру Служби, відповідно до визначеної Президентом України організаційної структури. А також врегульовано питання утворення територіальних підрозділів закладів, підприємств, установ, організацій у межах затвердженої загальної чисельності, визначеної цим проектом Закону.

Додамо, що цей Закон набирає чинності одночасно з набранням чинності Законом України "Про розвідку".

Нагадаємо, Верховна Рада України ухвалила в цілому законопроект №2414-д про внесення змін до Закону України "Про Службу зовнішньої розвідки" щодо діяльності Служби зовнішньої розвідки України.

Як повідомлялося в УНН раніше, Верховна Рада України направила на доопрацювання з наступним поданням на повторне друге читання законопроект №2412-д про розвідку.

Українські Національні Новини

Політика