opz-mozhut-viddati-i-kolomoyskomu-direktor-zavodu

ОПЗ можуть віддати І.Коломойському - директор заводу

 • 8127 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Ймовірно, що приватизація Одеського припортового заводу знову зірвана, тому що його хочуть передати Ігорю Коломойському, який має вплив на главу Фонду держмайна Ігоря Білоуса. Про це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник директора ОПЗ Микола Щуріков, передає УНН.

"На мій погляд, про зупинку (ОПЗ – ред.) мови бути не може, а значить ОПЗ будуть передавати компанії, яка має дешевий газ. Таких в Україні аж три: "Укрнафта" підконтрольна бізнесменові Ігорю Коломойському, "Burisma" Миколи Злочевського та НАК "Нафтогаз".

З огляду на інтерес до ОПЗ з боку І.Коломойського і його вплив на главу Фонду держмайна І.Білоуса, який зірвав приватизацію, то дуже висока ймовірність перехід ОПЗ під контроль саме йому і без копійки грошей", - написав М.Щуріков.

Нагадаємо, раніше І.Білоус повідомив, що у разі провалу продажу ОПЗ, його приєднають до іншого активу, який має газ.

При цьому, за словами Ю.Корольчука, черговий зрив приватизації ОПЗ та приєднання його до “Нафтогазу” — стане реалізацією корупційних схем.

Також нагадаємо, за словами політолога А.Миселюка, зрив приватизації ОПЗ та його знецінення — це досягнуті в чиїхось інтересах цілі.

Раніше, нардеп О.Юринець зазначила, що у випадку приєднання ОПЗ до іншого активу, замість приватизації, то іноземці не мовчатимуть.

Українські Національні Новини

Економіка