opz-narostiv-podatkovi-vidrakhuvannya-na-6-u-ii-kvartali

ОПЗ наростив податкові відрахування на 6% у II кварталі

 • 9255 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. Загальний розмір податкових відрахувань і соціальних внесків до бюджету України від АТ "Одеський припортовий завод" у II кварталі 2020 року склав 141,4 млн гривень, що на 6% більше, ніж в I кварталі. Квартальна звітність підприємства опублікована на офіційній сторінці ОПЗ у Facebook, передає УНН.

У повідомленні зазначено, що у квітні-червні 2020 року ОПЗ працював з частковою завантаженістю потужностей за договором переробки давальницької сировини з компаній "Агро Газ Трейдинг". Одеський припортовий завод провів модернізацію агрегатів з виробництва аміаку і почав ремонт карбамідних агрегатів.

Крім того, підприємство опублікувало фінансові показники діяльності за ІІ квартал. "За результатами діяльності АТ "ОПЗ" у II-му кварталі 2020 отримало чистий прибуток у розмірі 336,6 млн грн. На фінансовий результат вплинули зміцнення курсу національної валюти протягом звітного періоду, в результаті чого заборгованість перед компанією Ostchem ltd на 30.06.2020 р. зменшилася на 3,4% і склала 8 808,8 млн грн", - повідомили у звіті.

Раніше повідомлялося, що зацікавлені групи намагаються дестабілізувати роботу ОПЗ, чинячи тиск на членів правління заводу, здійснюючи інформаційні атаки. На думку в.о. директора ОПЗ Миколи Синиці, ситуація пов'язана з процедурою конкурсного відбору та визначення замовника з переробки сировини і відвантаження готової продукції для ОПЗ. Керівництво підприємства не допустило до другого етапу компанії, які не мають досвід реалізації мінеральних добрив.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    ОПЗ наростив податкові відрахування на 6% у II кварталі

     • 9255 переглядiв

    Пошук роботи в інтернеті: корисні поради здобувачам

     • 12454 переглядiв

    Синоптики дали прогноз погоди на наступні три доби

     • 15892 переглядiв