organizatori-olimpiadi-vidkrili-olimpiyske-selische-za-misyats-do-pochatku-igor

Організатори Олімпіади відкрили Олімпійське селище за місяць до початку Ігор

 • 17827 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Організатори Олімпійських ігор в Токіо в неділю відкрили село спортсменів для засобів масової інформації, продемонструвавши квартири і оброблений деревом торговий центр, де під час спортивної феєрії зупинятимуться 11 000 спортсменів. Про це інформує УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Ігри повинні початися 23 липня через побоювання, що наплив тисяч людей з усього світу буде сприяти поширенню COVID-19.

Спортсмени будуть щодня перевірятися на коронавірус.

Олімпійське селище

У торговому районі селища є банкомат, хімчистка, пошта, банк і стійка кур'єрської служби.

Дерев'яна площа, заснована на естетиці японського мінімалізму, відповідає темі Токіо 2020 року: використання деревини при будівництві об'єктів Олімпіади, в тому числі Національного стадіону.

Торгова зона вартістю 22 млн доларів була побудована з 40 000 шматків деревини, подарованих 63 муніципалітетами Японії. Кожен подарований шматок позначений назвою області, яка надала деревину.

Після Олімпіади її розберуть, а деревину повернуть в міста-пожертвування для повторного використання на місцевих підприємствах.

Житловий комплекс, що примикає до торгової площі, був побудований на меліорований землі і розрахований на проживання близько 12 000 людей в 23 будівлях. Він включає в себе магазини, парк і школу. Після Олімпіади будинку будуть переобладнані в квартири.

Будівництво житлового проекту обійшлося уряду Токіо в 54 мільярди єн (491 400 000.00 доларів) включаючи дорожні роботи і інфраструктуру.

Додамо

Японія уникла спалаху COVID-19, які завдали шкоди багатьом іншим країнам, але її програма вакцинації йде повільно. Прагнення уряду провести Ігри зазнало критики з боку лікарень і профспілок лікарів.

Українські Національні Новини

Новини Світу