organizatoriv-narkobiznesu-zatrimali-u-khersoni

Організаторів наркобізнесу затримали у Херсоні

 • 10596 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Двох наркоділків, які закуповували важкі наркотики великими обсягами в інших регіонах України та реалізовували їх дрібнооптовими партіями через мережу дилерів, затримали у Херсоні співробітники Служби безпеки України та Національної поліції. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу СБУ. 

"У Херсоні співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією припинили діяльність наркоугруповання, організатори якого реалізовували у регіоні важкі наркотики. Правоохоронці встановили, що двоє наркоділків закуповували великими обсягами товар в інших регіонах України. Зловмисники реалізовували наркотики дрібнооптовими партіями через мережу дилерів", - йдеться у повідомленні.

За інформацією СБУ щоденна виручка наркоторгівців сягала майже 100 тис. грн.

Оперативники спецслужби затримали одного з організаторів при спробі продажу 150 мл концентрованого опію. Під час обшуків у зловмисника та його спільника правоохоронці вилучили додаткові докази здійснення протиправної діяльності.

Одному із затриманих повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, щодо другого зловмисника ‒ вилучені у нього наркотики направлені на експертизу, після чого його діям буде надано правову оцінку.

Тривають слідчі дії.

Як повідомляв УНН 24 квітня, правоохоронці Херсонщини затримали підозрюваного у вбивстві.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП