organizatoriv-pidpilnogo-alkogolnogo-tsekhu-suditimut-na-lvivschini

Організаторів підпільного алкогольного цеху судитимуть на Львівщині

 • 8606 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Прокуратура Львівської області скерувала до суду обвинувальні акти щодо шести членів організованої групи, які займалися незаконним виготовленням та продажем фальсифікованих алкогольних напоїв із підробленими марками акцизного податку. Про це УНН повідомили в обласній прокуратурі.

"Напередодні їм було оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, з метою збуту підроблених марок акцизного податку, вчинене організованою групою в особливо великих розмірах) та ч.2 ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут підакцизних товарів) КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДФС виявила постачання фальсифікованого алкоголю до країн ЄС

Нагадаємо, обвинувачені в місті Стрий Львівської області обладнали цех, у якому впродовж лютого-вересня 2016 року незаконно з використанням етилового спирту виготовили близько 50 тис. пляшок алкогольних напоїв різних торгових марок із підробленими марками акцизного податку", - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зауважили, що за вчинення вказаних злочинів передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років, штраф до 10 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією майна та незаконно виготовленої продукції і обладнання.

Як повідомляв УНН, на думку нардепа С.Каплніа, до боротьби з тінізацією алкогольного ринку треба залучати РНБО.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП