oskar-2023-na-tseremoniyi-pokazali-nomer-z-kadrami-mariyinskogo-palatsu

Оскар-2023: на церемонії показали номер з кадрами Маріїнського палацу

 • 1857578 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. На церемонії Оскар-2023 виступили співаки Рахул Сіплігундж і Каала Бхайрава з піснею Naatu Naatu з індійської кінострічки RRR. Під час виступу показали кадри Маріїнського палацу в Києві, пише УНН з посиланням на Variety.

Деталі

Автором музики для пісні є індійський композитор М.М. Кееравані, виконавці - співаки Рахул Сіплігундж та Кала Бхайрава. На створення пісні знадобилося 19 місяців. Як пише BBC Hindi, кадри на фоні Маріїнського палацу у Києві знімали влітку 2021 року. 

"Це та пісня з кінофільму, під яку зараз разом танцюють діти і дорослі. Ця пісня підкорила серця й розум любителів кіно", - зазначає видання.

Naatu Naatu отримала премію "Оскар" у категорії "Оригінальна пісня" на 95-й церемонії вручення премії. Зображення Маріїнського палацу з'явилося на фоні артистів під час їх виступу на церемонії.

Here's the energetic performance of "Naatu Naatu" from #RRR at the #Oscars. https://t.co/ndiKiHeOT5 pic.twitter.com/Lf2nP826c4

— Variety (@Variety) March 13, 2023

Нагадаємо

У Лос-Анджелесі відбулася 95-а церемонія вручення премії Американської кіноакадемії - "Оскар". Серед 24 переможців у різних номінаціях став відомий володар головної нагороди вечора – за "Найкращий фільм".

Українські Національні Новини

Новини Світу