ostannim-chasom-okupanti-namagayutsya-atakuvati-skhid-ta-pivden-ukrayini-trokhi-bilsh-produmano-nizh-tse-bulo-ranishe-zelenskiy

Останнім часом окупанти намагаються атакувати схід та південь України трохи більш продумано, ніж це було раніше - Зеленський

 • 113368 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський повідомив, що останнім часом окупанти намагаються атакувати схід та південь України трохи більш продумано, ніж це було раніше. Про це інформує УНН.

Цитата

"Удари по Львову, по Дніпропетровщині та будь-які інші російські удари означають тільки одне: ми, світ та історія заберуть у росії значно більше, ніж російські ракети – в України. Кожне втрачене життя – це аргумент лише для того, щоб українці та інші вільні народи покоління за поколінням сприймали росію виключно як загрозу. А будь-яку інфраструктуру можна відновити. І ми це обовʼязково зробимо.

На сході та півдні нашої держави окупанти намагаються атакувати останнім часом трохи більш продумано, ніж це було раніше", - йдеться у зверненні.

Деталі

Президент підкреслив, що вороги тиснуть, шукають слабке місце в обороні України, щоб знайти й зайти туди основними силами.

"Мабуть, російські генерали, які звикли не рахувати будь-які втрати, убили вже стільки російських військових, що навіть їм доводиться бути обережнішими, бо нікого не залишиться, щоб наступати.

Втім, хай не сподіваються, що це їм допоможе. Це питання тільки часу – коли вся територія нашої держави буде звільнена. Зараз уже можна констатувати, що російські війська розпочали битву за Донбас, до якої давно готувалися. Дуже значна частина всієї російської армії зараз сконцентрована для цього наступу", - додав Глава держави.

Нагадаємо

Російські окупанти завдали ракетних ударів по Львову.

Українські Національні Новини

Політика