otrimala-aviaperelit-u-podarunok-na-posadi-vitse-premyera-u-nazk-sklali-protokol-na-ivannu-klimpush-tsintsadze

Отримала авіапереліт у подарунок на посаді віце-прем’єра: у НАЗК склали протокол на Іванну Климпуш-Цинцадзе

 • 16677 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) за ознаками порушення встановлених законом обмежень щодо одержання подарунків склало протокол на народного депутата України Іванну Климпуш-Цинцадзе, передає УНН із посиланням на пресслужбу НАЗК.

Цитата

"Іванна Климпуш-Цинцадзе, народний депутат України, колишній Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України. Обіймаючи посаду Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, отримала подарунок у вигляді послуги (авіапереліт), вартість якої перевищує один прожитковий мінімум для працездатних осіб", - йдеться у повідомленні.

Додамо

Ще один протокол складено на нардепа Максима Гузенка.

"Обіймаючи посаду народного депутата України, одержав у 2020 році від юридичної особи подарунок у вигляді комплексу послуг (проживання, авіапереліт, харчування, послуги по конференції, екскурсійне обслуговування, транспортне обслуговування, страхування), вартість якого перевищує один прожитковий мінімум для працездатних осіб", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) розпочало повну перевірку декларацій ще 24 посадовців, у тому числі Голови Служби безпеки України та його заступників, членів Вищої ради правосуддя.

Українські Національні Новини

Політика