otrimayut-vidminniy-vid-ochikuvanogo-rezultat-minoboroni-ukrayini-vidreaguvalo-na-plani-rf-pro-referendumi

Отримають відмінний від очікуваного результат: Міноборони України відреагувало на плани рф про "референдуми"

 • 165974 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Міноборони України у Twitter відреагувало на плани рф про "референдуми" на тимчасово окупованих територіях про приєднання до росії, зауваживши, що рашисти отримають відмінний від очікуваного результат, пише УНН.

Цитата

"Рашисти-реконструктори на окупованих територіях не втомлюються повторювати нацистський референдум про аншлюс Австрії. Вони очікують на результати 1938 року. Натомість вони отримають результат Гітлера 1945 року", - заявили у Міноборони України.

Ruscist reconstructionists in the occupied territories never tire of repeating the Nazi referendum on the Anschluss of Austria. They are expecting 1938 results. Instead they will get Hitler’s 1945 outcome.

— Defense of Ukraine (@DefenceU) September 20, 2022

Доповнення

У так званих "днр" та "лнр" на окупованих територіях Донецької та Луганської областей призначили дати так званого "референдуму" про приєднання до рф на 23-27 вересня.

При цьому видання "Медуза" з посиланням на два близькі до адміністрації президента рф джерела пише, що на окупованих територіях України - у Запорізькій та Херсонській областях "референдуми" також заплановано з 23 по 27 вересня.

Згодом гауляйтер сальдо призначив "референдум" на Херсонщині на ті ж дати, що "л/днр".

Водночас сьогодні у тимчасово зайнятому окупантами Мелітополі у Запорізькій області, за повідомленнями росЗМІ, зігнали "з'їзд жителів Запорізької області" щодо проведення "референдуму" про входження до складу росії. Член псевдооргану окупантів "військово-цивільної адміністрації" рогов там сказав, за даними росЗМІ, що для проведення "референдуму" все готово, він може відбутися вже найближчими днями.

Українські Національні Новини

Політика