otsinka-pershogo-roku-prezidentstva-naybilshi-provali-zelenskogo-u-kadroviy-polititsi

Оцінка першого року президентства: найбільші провали Зеленського - у кадровій політиці

 • 20376 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Експерти та журналісти дали найгіршу оцінку діяльності Володимира Зеленського на посаді Президента України – 2,1 бали (із 10) – у сфері кадрової політики. Про це на пресконференції у четвер повідомив аналітик фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Андрій Сухарина, презентуючи результати опитування журналістів та експертів у регіонах "Перший рік Президента Володимира Зеленського", передає кореспондент УНН.

"Відносно краще (загальний бал, якщо брати десятибальну шкалу, де 1 – дуже погано, а 10 – дуже добре - ред.) була оцінена його (Зеленського – ред.) взаємодія з парламентом – 4,6 бали, з урядом – 4,2 бали, і найгірше – це кадрова політика (2,1)", - сказав Сухарина.

З його слів, кадрова політика це "така річ, яка об’єднує і Президента Зеленського, і президента Порошенка", тому що кадрова політика завжди була оцінена найнижче.

"Інші пункти, оцінені з серйозним негативом – це врегулювання збройного конфлікту на Донбасі (2,4) і виконання повноважень головнокомандувача, керівництво сектором національної безпеки і оборони (2,3)", - додав аналітик.

Опитування регіональних журналістів та експертів "Перший рік Президента Зеленського" проведено Фондом з 8 по 15 травня 2020 року. Всього було опитано 77 журналістів, політичних експертів та громадських активістів із різних регіонів України.

Нагадаємо, напередодні Зеленський заявив, що в уряді не можуть знайти кандидатуру на вакантні місця міністрів через "кадровий голод". 

Українські Національні Новини

Політика