ottava-u-poyedinku-z-dallasom-prodovzhila-vigrashnu-seriyu-v-nkhl

"Оттава" у поєдинку з "Далласом" продовжила виграшну серію в НХЛ

 • 10622 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Регулярний ігровий день Національної хокейної ліги продовжився трьома поєдинками. "Оттава Сенаторс" на виїзді здобула перемогу над "Даллас Старс", передає УНН з посиланням на сайт турніру.

"Оттава" повела з рахунком 3:0 на початку другого періоду завдяки шайбам Відмана, Фредріка Клаессона і Пажо. "Даллас" вже не зміг наблизитися до суперника ближче, ніж на дві шайби. У складі господарів забивали Тайлер Сегін та Джейсон Спецца, за гостей ще відзначилися Віктор Сталберг і Коді Сесі – 2:5.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Даллас" завдав поразки лідеру НХЛ "Вашингтон Кепіталс"

Повідомляється, що воротар "Сенаторс" Крейг Андерсон відбив 35 кидків, здобувши 146-ту перемогу в формі "Оттави" і за цим показником зрівнявся з Патріком Лалімом на першому місці в клубній історії.

Зауважимо, що "Сенаторс" (80 пунктів) виграли в четвертий раз поспіль і на відстань чотирьох очок наблизилися до лідера Атлантичного дивізіону "Монреалю" при двох іграх в запасі.

Відзначимо, що "Даллас" (64) не зміг здобути третю перемогу поспіль і залишився на відстані в сім очок від зони плей-офф за 15 ігор до кінця регулярного сезону.

Додамо також, в інших баталіях "Бостон" вдома розгромив аутсайдера Сходу "Детройт" 6:1, а "Вінніпег" на власному льоду програв чинному володарю Кубку Стенлі "Піттсбургу" – 4:7.

Українські Національні Новини

Спорт