ova-kilkist-okhochikh-evakuyuvatisya-z-nikopolya-znachno-zbilshilasya

ОВА: кількість охочих евакуюватися з Нікополя значно збільшилася

 • 229912 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. Кількість охочих евакуюватися з Нікополя, який російські загарбники почали активно обстрілювати з тимчасово захоплених територій, зросла в десятки разів. Про це у Telegram пише пресслужба Дніпропетровської обласної військової адміністрації, передає УНН.

Цитата

"Півтора тижня тому ворог почав активно обстрілювати Нікополь. Через це кількість бажаючих покинути місто значно збільшилася. Раніше звідти евакопотягом вирушало до 10 людей на день. Минулого тижня – у десятки разів більше. У середньому до 200 містян на день", - повідомили в ОВА з посиланням на начальника дніпровського центрального вокзалу Вадима Бусурулова.

Деталі

Наголошується, що з Нікополя та Дніпра щодня ходить евакуаційний потяг до Львова. За останню добу на ньому поїхали з міста 35 людей.

"Поїзд №120 ходить із Запоріжжя до Львова щодня. Він робить зупинки у Нікополі, Апостоловому, Кривому Розі. У складі потягу – 4 евакуаційні вагони. У разі потреби їхню кількість збільшуватимемо. Проїзд безкоштовний", - йдеться в повідомленні.

Ще один евакопотяг - №233/85 "Покровськ-Дніпро-Львів"- їде через Дніпро. Відправлення з Дніпра – о 21:34. Відправка зі станції у Нікополі – о 12:58.

Нагадаємо

У Нікополі Дніпропетровської області прогриміли вибухи.

Українські Національні Новини

Суспільство