ovidiopolskiy-vbivtsya-mav-namir-skoyiti-guchniy-zlochin-v-odesi-politsiya

Овідіопольський вбивця мав намір скоїти гучний злочин в Одесі - поліція

 • 9122 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 29 грудня. УНН. В ході першочергових слідчих дій було встановлено, що овідіопольський вбивця мав намір скоїти гучний злочин. В його планах було скоїти наїзд у великий натовп людей в Одесі. Втілюючи заплановане він, після вбивства жінки та її доньки в Овідіополі, сів у вантажний автомобіль і рушив до обласного центру. Під час руху по трасі він скоїв ДТП, але не зупинився. Про це проінформували в ГУНП в Одеській області, повідомляє УНН.

Аби не допустити кровопролиття поліцейські заблокували в’їзд до Одеси та почали переслідувати зловмисника, змусивши його змінити напрямок руху якнайдалі від обласного центру. Скориставшись перевагою у прохідності вантажівки, зловмисник виїхав у поле. Маючи перевагу у прохідності над легковиками поліцейських він на деякий час відірвався від переслідування. Після того як його вантажівка застрягла в оранці, він покинув її та побіг полем.

Наразі місце, де в останнє бачили зловмисника, оточено. На місці працюють кінологи зі службовими собаками, поліцейські спецпідрозділи та військовослужбовці Національної гвардії України. Розшукові заходи тривають.

Також у поліції звернулись до громадян в разі обізнаності місцезнаходження зловмисника, повідомляти до поліції за телефонами “102” або 779-40-61 (чергова частина ГУНП в Одеській області), а не намагатись самостійно його затримати..

Нагадаємо, як повідомляв УНН, план "Сирена" ввели в Одеській області: поліція шукає підозрюваного в убивстві жінки та дитини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП