ovidiopolskogo-riznika-zaareshtuvali-bez-prava-na-zastavu

Овідіопольського "різника" заарештували без права на заставу

 • 17170 переглядiв

КИЇВ. 31 грудня. УНН. Овідіопольський районний суд задовольнив клопотання Іллічівської місцевої прокуратури про обрання підозрюваному у вбивстві дитини та жінки запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Одеської області, передає УНН.

За інформацією прокуратури Одеської області, 30 грудня, завдяки вжитим оперативно-розшуковим заходам співробітники органів поліції Одеської області викрили та затримали вказаного чоловіка.

Досудове розслідування здійснюється за п. 1, 2 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 194, ч. 1 ст. 289 КК України (умисне вбивство двох осіб; умисне вбивство малолітньої дитини; умисне пошкодження майна шляхом підпалу; незаконне заволодіння транспортним засобом).

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Іллічівська місцева прокуратура.

Як повідомляв УНН, на Одещині сталось подвійне вбивство матері та 2-річної доньки. Вбивця відрізав жертвам голови в Овідіополі. Зловмисник підпалив два будинки, а також мав намір вчинити ДТП з великою кількістю потерпілих. Для цього він планував наїхати на велике скупчення людей на вантажному автомобілі, яким незаконно заволодів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП