p-klimkin-pribuv-do-myunkhena

П.Клімкін прибув до Мюнхена

 • 12236 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Глава МЗС України Павло Клімкін прибув до Мюнхена для того, аби взяти участь у конференції з безпеки, передає УНН.

"Мюнхен вітає Главу МЗС @PavloKlimkin - це вже 22-й візит шефа вітчизняної дипломатії до Німеччини за 2 останні роки! Йдемо на рекорд :)", - написав у Twitter посол України в Німеччині Андрій Мельник.

Мюнхен вітає Главу МЗС @PavloKlimkin - це вже 22-й візит шефа вітчизняної дипломатії до Німеччини за 2 останні роки! Йдемо на рекорд :) pic.twitter.com/CuvLHBPsNp

— Andrij Melnyk (@MelnykAndrij) 17 лютого 2017 р.

Крім того, дипломат написав про бойовий настрій напередодні візиту Президента України Петра Порошенка і додав, що це уже 9-ті відвідини ФРН за останні 2 роки.

Попри похмуру погоду у Мюнхені - як завжди бойовий настрій напередодні візиту Президента @poroshenko до ФРН: це 9-й візит за останні 2 роки! pic.twitter.com/R4PgLecUo5

— Andrij Melnyk (@MelnykAndrij) 17 лютого 2017 р.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко візьме участь у дебатах у рамках Мюнхенської конференції з безпеки у п'ятницю, 17 лютого, після 18:00.

Так, дебати "Майбутнє Заходу: падіння чи повернення?", де анонсована участь П.Порошенка, пройде з 18:30 до 20:00 за київським часом.

Участь у дебатах, як очікується, також візьмуть сенатор США Джон Маккейн, президент Польщі Анджей Дуда, голова дипломатії Великої Британії Борис Джонсон, голова МЗС Нідерландів Берт Кьондерс.

Нагадаємо, П.Порошенко 17-18 лютого перебуватиме з робочим візитом у Німеччині, де візьме участь у Мюнхенській конференції з питань безпеки і планує зустрітися з віце-президентом США Майком Пенсом, Генеральним секретарем НАТО Йєнсом Столтенбергом та іншими.

Також нагадаємо, віце-президент США М.Пенс у Мюнхені наголосить на важливості мінських угод.

Українські Національні Новини

Політика